Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws van de vereniging.

  • We kregen een prachtige recensie van het optreden op het DOP.
  • SV Schalkhaar Dans, De optredens waren één groot feest! Dit kwam vooral door de vrolijke energie die ervan afspatte, maar ook door de stralende glittertopjes en regenboogrokjes. Er was een grote variatie in kleuren, culturen en danschoreografie te zien. De choreografie paste goed bij de verschillende thema’s en muziek. Het was een dynamisch geheel waarbij de hele ruimte werd benut en de opstellingen veranderden waardoor je als toeschouwer telkens weer werd verrast. Door de wisselende opstellingen was het voor de dansers soms wel even zoeken naar de juiste plek. Maar dat werd overschaduwd door het enthousiasme met als hoogtepunt de finale waar iedereen bij elkaar kwam om het feestelijk af te sluiten. Dansplezier wordt gecombineerd met een goede presentatie. Bij SV Schalkhaar Dans weten ze de show te stelen. Renée Dekker
  • Gevonden! We hebben voor onze selectiegroepen sponsoren gevonden. Intussen zijn er mooie vesten gemaakt waarmee we naar de wedstrijden kunnen. De A-selectie en de B-selectie worden door Orissa vredevoort en dochters gesponsord. De C-selectie door SK-Machining b.v. en de D-selectie door Central Kitchen.
  • Erkend Leerbedrijf.   Sinds januari 2014 is SVS Gymnastiek en Jazzdans een erkend leerbedrijf! Dit betekent dat onze vereniging voldoet aan de criteria voor het opleiden in de beroepspraktijk. We zijn ingeschreven in het Register van erkende leerbedrijven Artiest.
  • De statuten van de vereniging zijn opvraagbaar.