Lidmaatschap

Inschrijven als lid SVS Dans :

We bieden de mogelijkheid om twee gratis proeflessen mee te doen. Wil je hier gebruik van maken, dan moet je jouw aanmelding voor de proefles doen via de mail info@svsdans.nl. Vermeld hierbij jouw voor- en achternaam, leeftijd, de eventuele schoolgroep en je telefoonnummer. Hierna hoor je wanneer de mogelijkheid van de proefles is.
Wil je na de proeflessen of zonder een proeflessen lid worden van onze vereniging, dan kun je hier klikken om je aan te melden. Lukt dit niet, neem dan via de mail contact op met administratie@svsdans.nl. Zij helpen je dan verder. Voor een inschrijving rekenen we €10,- administratiekosten.

Als lid word je regelmatig van nieuwe ontwikkelingen op de hoogte gehouden via de mail. Een vast item binnen SVS Dans is onze 3-jaarlijkse uitvoering, waaraan alle groepen, van kleuter tot dames, meedoen.

Uitschrijven als lid SVS Dans :

Het is slechts twee keer per jaar mogelijk om het lidmaatschap te beëindigen; vóór 1 januari en vóór 1 juli. Dit vanwege waarborging van inkomsten, beheersing van onze kosten en continuïteit binnen de groepen. Voor het opzeggen als lid van SVS Dans moet je een mail sturen naar administratie@svsdans.nl, zij nemen dan contact met je op om het te regelen.